Steun het onderzoek naar DBS

Help Prof. dr. Rob de Bie om zijn belangrijke onderzoek snel van start te laten gaan! Elke dag staan mensen met parkinson voor een gevecht tegen de ziekte en de nadelige effecten van medicijnen. Maar er is hoop! 

Prof. dr. Rob de Bie en zijn team onderzoeken momenteel de mogelijkheid om impulscontrolestoornissen bij mensen met de ziekte van Parkinson te behandelen met Deep Brain Stimulation (DBS). Door dit onderzoek kunnen we niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de bijwerkingen van medicatie verminderen en de afhankelijkheid van pillen verminderen.  

Uw steun maakt een wereld van verschil. Elk bedrag, hoe klein ook, draagt bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met parkinson. Met uw hulp kunnen we het onderzoek van Prof. dr. Rob de Bie voortzetten en meer mensen de kans geven op een beter leven.  

Laten we samen de strijd aangaan tegen parkinson en een toekomst creëren waarin patiënten volop kunnen genieten van het leven, vrij van belemmeringen en bijwerkingen. Uw steun maakt echt een verschil. Laten we samen een verschil maken. 

Ja, ik ondersteun deze belangrijke onderzoeken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact op.

Stichting ParkinsonFonds
023 554 07 55 Ma - Vr 08:30 - 17:00 info@parkinsonfonds.nl Hoofdweg 667A 2131 BB Hoofddorp