Media

Wilt u geld inzamelen om ons te ondersteunen? Fantastisch! Uw inzet en betrokkenheid zijn onmisbaar voor ons werk. Wij bieden u de mogelijkheid om ons officiële logo te gebruiken in uw fondsenwervingsactiviteiten. Hiermee kunt u de herkenbaarheid van onze stichting vergroten en de impact van uw inzamelingsacties maximaliseren.

Richtlijnen voor gebruik

Let op! Het logo mag alleen gebruikt worden na schriftelijk toestemming van ons. Hiervoor kunt u een aanvraag doen en krijgt u van ons schriftelijk bericht. Verder zijn er nog drie belangrijke voorwaarden waar u  rekening mee moet houden.

  • Authenticiteit: Gebruik ons logo alleen voor activiteiten die direct bijdragen aan onze stichting.
  • Zichtbaarheid: Zorg ervoor dat ons logo duidelijk en professioneel wordt weergegeven.
  • Integriteit: Ons logo mag niet worden gewijzigd of gebruikt op een manier die onze reputatie kan schaden.

Waarom ons logo gebruiken?

  • Vertrouwen en geloofwaardigheid: Ons logo staat voor integriteit en toewijding. Het gebruik ervan versterkt de legitimiteit van uw inzamelingsacties.
  • Grotere zichtbaarheid: Het logo helpt om aandacht te trekken en uw acties herkenbaar te maken voor een breder publiek.
  • Verbondenheid: Door ons logo te gebruiken, laat u zien dat u fundamenteel onderzoek ondersteund en draagt u bij aan onze gezamenlijke missie.

Klaar om te beginnen?

Download hieronder alvast ons logo en ga aan van start! Dien uw aanvraag in via het contactformulier of neem direct contact op via info@parkinsonfonds.nl

Logo