In memoriam

Het verlies van een dierbare is een diep ingrijpende gebeurtenis. In deze periode van herinnering en eerbetoon biedt het ParkinsonFonds een betekenisvolle manier om hun leven te vieren en tegelijkertijd bij te dragen aan een belangrijke zaak. Door een ‘In Memoriam’ collecte te starten, kunt u op een veilige en respectvolle manier fondsen werven ter nagedachtenis aan uw geliefde.

Een persoonlijke herinnering

Elk afscheid is uniek, net als de herinneringen die we koesteren. Bij uw online ‘In Memoriam’ collectebus kunt u een speciale foto en verhaal van uw dierbare toevoegen, waardoor het een persoonlijk eerbetoon wordt. Dit biedt vrienden en familie een moment om samen te komen, te herdenken en te steunen.

Eenvoudig en veilig doneren

Net als onze online collectebussen, is het doneren via een ‘In Memoriam’ collecte eenvoudig en veilig. U bereikt een brede kring van mensen die uw dierbare gekend hebben en draagt bij aan een maximale opbrengst voor het goede doel.

Uw steun maakt het verschil

De opbrengsten van de ‘In Memoriam’ collectes zijn cruciaal voor ons fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson. Als stichting zijn wij afhankelijk van donaties. Uw bijdrage, groot of klein, wordt daarom enorm gewaardeerd.

Deel uw verhaal

Wij begrijpen dat iedereen een unieke band heeft met degene die zij herdenken. Als u uw persoonlijke verhaal met ons wilt delen, kunt u ons bellen op 023 554 07 55 of een mail sturen naar info@parkinsonfonds.nl. Uw verhalen zijn een bron van inspiratie en kracht voor ons allemaal.

Geld overmaken

Hebt u zelf geld ingezameld? Het bedrag kunt u natuurlijk overmaken op onze bankrekening NL10 ABNA 0504 2015 30.
Bij een betaling krijgen we geen contact- of adresgegevens door. Terwijl we u wel graag willen bedanken voor uw bijdrage. Wilt u daarom uw contactgegevens in het opmerkingenveld van de betaling zetten? Alvast hartelijk bedankt!