Online collecteren

Een veilige manier om te collecteren is via een online collectebus. Start in een paar stappen een online collectebus. U kan op deze manier een grote doelgroep bereiken en een online collectebus helpt u om een maximale opbrengst te genereren! De opbrengst uit uw online collectebus vind u terug op uw persoonlijke pagina.

Voor een uitvaart is het tegenwoordig fijn dat iedereen via een online collecte kan doneren. Het is ook een mooie manier om jouw dierbare te herdenken. Bij de collectebus kunt u een foto toevoegen. 

Het geld dat wordt ingezameld met deze online collectes gaat naar fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Stichting ParkinsonFonds is volledig afhankelijk van donaties, wij ontvangen geen overheidssubsidie. Uw steun wordt dan ook ontzettend gewaardeerd. Bedankt!

Voor wie collecteer jij?

Bijna al onze aangemaakte online collectebussen hebben een persoonlijke motivatie om geld op te halen voor Stichting ParkinsonFonds. Vaak komt die betrokkenheid omdat jezelf of omdat een partner of ouder Parkinson heeft.

Wat is jouw verhaal? Voor wie of wat collecteer jij? Wil jij je persoonlijke verhaal met ons delen, laat het ons weten door ons te bellen via 0235540755 of een mail te sturen naar info@parkinsonfonds.nl.

Geld overmaken

Heb je zelf geld ingezameld? Het bedrag kun je natuurlijk overmaken op onze bankrekening NL10 ABNA 0504 2015 30.
Bij een betaling krijgen we geen contact- of adresgegevens door. Terwijl we je wel graag willen bedanken voor jouw bijdrage. Wil jij daarom je contactgegevens in het opmerkingenveld van de betaling zetten? Alvast hartelijk bedankt!