Manieren om te helpen

Onderzoek is nodig maar kost tijd en geld. Je kunt ons helpen, bijvoorbeeld in de vorm van een eenmalige bijdrage of juist een terugkerende bijdrage. Met het donatieformulier op onze website steun je ons met een eenmalige donatie of terugkerend met een doorlopende incasso. Je kunt ook een bedrag naar keuze overmaken op rekeningnummer: NL10ABNA0504201530.

Online collecte

Een veilige manier om te collecteren is via een online collectebus. Start in een paar stappen een online collectebus. Je kan op deze manier een grote doelgroep bereiken en een online collectebus helpt je om een maximale opbrengst te genereren! 

Nalatenschap

Wilt u het ParkinsonFonds helpen met uw nalatenschap door ons te begunstigen in uw testament? Dat vinden wij heel bijzonder en daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

Een groot deel van onze studies wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door nalatenschappen. Zonder deze steun zou ons werk dus niet mogelijk zijn: nalatenschappen zijn zeer belangrijk voor het onderzoek naar Parkinson.

Zelf een actie organiseren

Wilt u zelf een actie organiseren? Met uw acties kunnen wij ervoor zorgen dat meer fundamentele onderzoeken naar parkinson kunnen worden gerealiseerd. Fundamentele onderzoeken zijn onderzoeken naar de oorzaak van parkinson. Want alleen als we de oorzaak kennen, kunnen we parkinson stoppen of voorkomen.

Een belastingvrije schenking

Vroeger kon men dit soort periodieke schenkingen alleen via een notariële akte regelen, bij een notaris. Sinds een wetswijziging op 1 januari 2014 is dit gelukkig niet meer nodig. Daarmee is deze manier van schenken ook interessant geworden voor kleinere bedragen.

In memoriam collectebus

Heeft een dierbare u gevraagd om tijdens de uitvaart een collectebus neer te zetten voor Stichting ParkinsonFonds of zou u dit graag uit eigen overweging doen ter nagedachtenis aan een dierbare?

U kunt eenvoudig via onderstaande knop een in-memoriam-collectebus aanmaken. Met dit niet vanzelfsprekende gebaar draagt u bij aan fundamenteel onderzoek in de zoektocht naar de oorzaak van de ziekte van Parkinson. Wij zijn u daar zeer dankbaar voor. Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen via info@parkinsonfonds.nl ovv vragen in-memoriam-collectebus.

Steunen als bedrijf

Steun ons als bedrijf! Met een donatie aan ParkinsonFonds kunnen bedrijven laten zien dat ze maatschappelijk betrokken zijn.

Online geefplatformen

Er zijn verschillende online geefplatformen, op deze manier kan je ook bijdragen aan het steunen van wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte Parkinson.
Welk platform je ook kiest, er gaat altijd een deel naar het ParkinsonFonds. Via welk platform geef jij?

Loterij

Stichting ParkinsonFonds is één van de goede doelen van Care-a-Lot, dé goede doelen loterij voor een gezonder Nederland. Als je mee gaat spelen maak je kans op mooie prijzen én steun je maandelijks het ParkinsonFonds, want minimaal 40% van je inleg gaat naar ons.