Organiseer een actie

Wil je zelf een actie organiseren? Met jouw acties kunnen wij ervoor zorgen dat meer fundamentele onderzoeken naar parkinson kunnen worden gerealiseerd. Fundamentele onderzoeken zijn onderzoeken naar de oorzaak van parkinson. Want alleen als we de oorzaak kennen, kunnen we parkinson stoppen of voorkomen.

Door deze onderzoeken zijn er al diverse doorbraken gerealiseerd ook op het gebied van de behandeling naar parkinson. En stap voor stap, onderzoek voor onderzoek, komen we bij de échte oplossing. Wilt u ons onderzoek steunen met een actie? Dat zou geweldig zijn! Wij zijn erg dankbaar voor alle acties en initiatieven. Alleen samen maken we het verschil!

 

Het ParkinsonFonds wordt regelmatig verrast door hartverwarmende acties van parkinsonpatiënten of hun dierbaren. Sympathieke en sportieve initiatieven als:

  • een fietstocht
  • een triathlon
  • een muziek-evenement (Maestro)
  • een marathon
  • opbrengsten van boeken, rommelmarkten en braderieën
  • de verkoop van zelfgemaakte producten. Je ziet het, de mogelijkheden zijn enorm, laat vooral jouw fantasie de vrije loop!

Wist u dat u kunt helpen statiegeld te doneren aan ParkinsonFonds?

Je kunt ervoor zorgen dat het statiegeld van flessen wordt gedoneerd aan ParkinsonFonds. Een simpele manier om geld in te zamelen terwijl je doet wat je toch al wilde doen: je fles inleveren voor recycling. Wil je dat jouw supermarkt het geld van de statiegeldflessen doneert aan het ParkinsonFonds? Zij kunnen dit regelen door het goede doel aan te melden. Ga dus in gesprek met je lokale supermarkt en hang met hun toestemming deze statiegeld poster op!