Cadeautip voor de feestdagen!

Het ParkinsonFonds heeft veel om trots op te zijn, waaronder de vele mensen die zich enthousiast en gedreven inzetten voor onderzoek naar Parkinson. Janneke Smulders is een van deze mensen. Zij biedt haar oom een prachtig eerbetoon. 

Janneke start haar eigen, handgemaakte sieradenlijn, waarvan ze de opbrengst schenkt aan het ParkinsonFonds. Dat doet ze niet zomaar. Janneke heeft op de eerste herfstdag van dit jaar afscheid moeten nemen van haar oom Dolf. Dolf leed aan Parkinson en de gevolgen van de ziekte waren helaas duidelijk zichtbaar. Iets wat hijzelf het ergste vond: zijn persoonlijkheid veranderde. Dolf was altijd een vrolijke en positieve man. Hij was gek op de mensen om hem heen en genoot als echte Bourgondiër van het leven.

Janneke spreekt met deze lovende woorden over haar oom en biedt hem daarom met haar handgemaakte sieraden een eerbetoon. Dolf wenste namelijk geen bloemen tijdens zijn uitvaart. Hij vroeg de aanwezigen een donatie aan het ParkinsonFonds te schenken. Janneke hoopt met de verkoop van de sieraden een mooie bijdrage te leveren aan onderzoek naar Parkinson. De donaties variëren van € 10 tot € 90 per sieraard.

De sieraden liggen vanaf heden in de winkel (J. van Mastrigt, Botersloot 20, Rotterdam), maar zijn ook via e-mail te bestellen. Bekijk de sieraden hier en stuur Janneke een bestelling via e-mail: info@jvanmastrigt.nl.

Ontzettend bedankt, Janneke, voor dit geweldige initiatief en je hulp bij het financieren van medisch-wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson. 

 

Uit eigen atelier 
Handgemaakte sieraden van sterling zilver. Zijn gemaakt uit eerbetoon aan mijn oom die op de eerste herfstdag dit jaar is overleden aan de gevolgen van Parkinson. 
Na aftrek van de materiaalkosten zal de rest van het bedrag gedoneerd worden aan de stichting ParkinsonFonds.

Deel dit artikel

Gerelateerd nieuws

Patiënten

Zijn parkinson, mijn berg

Sander beklimt Peak Lenin en draagt zo bij aan onderzoek naar parkinson.

ActiesOnderzoek

Boksbenefietgala voor fundamenteel onderzoek

Terug naar overzicht Boksbenefietgala voor fundamenteel onderzoek Een enthousiast koppel! Enthousiast stapt een tweetal op...

Organisatie

Prof. Dr. Vincenzo Bonifati ontvangt Melvin Yahr Award en geeft lezing

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Professor Vincenzo Bonifati, lid van de Wetenschappelijke Adviesraad...