Parkinson is er altijd

Stichting ParkinsonFonds op televisie!

In de week van 10 tot en met 16 augustus is de nieuwe televisie commercial te zien van Stichting ParkinsonFonds via socutera op NPO 1, 2 en 3. Wij zien heel dankbaar voor alle kwetsbare verhalen die gedeeld zijn en we vertellen u er heel graag meer over.

Samenwerking

Om deze televisie commercial te maken hebben we opnieuw de samenwerking opgezocht met Daydreamrfilms. We hebben eerder met de enthousiaste en jonge filmmakers Joia en Danyel samengewerkt aan bijvoorbeeld de ik-leef-met-week. Zij weten als filmmakers met veel respect en zorg de kwetsbare verhalen met alle respect en diepgang vast te leggen en over te brengen. 

In beeld

De ziekte van Parkinson raakt iedereen. Nu en in de toekomst. Parkinson maakt geen onderscheid en daarom hebben wij ervoor gekozen om het leven met parkinson zo breed mogelijk in beeld te brengen. In beeld zie je Leonie, partner en mantelzorger. Je ziet Lara, 18 jaar en dochter van Timo. Ook brengen we de verhalen van Nikita, Martine en Han die de ziekte van Parkinson dragen.

Feiten

Dit zijn de feiten: In Nederland leven meer dan 63.000 mensen met de ziekte van Parkinson. Dit aantal verdubbelt de komende 20 jaar. De oorzaak is onbekend. Wat deze feiten betekenen in het dagelijks leven voor Han, Nikita, Martine, Leonie en Lara? Dat vertellen zij in de video. Kijk je mee?

De video is tussen 10 en 16 augustus te zien bij Socutera op NPO 1, 2 en 3. Daarnaast kom je de video of fragmenten ervan tegen op al onze socials tot en met 9 oktober. Uiteraard is de video ook te zien op ons youtube kanaal https://www.youtube.com/@ParkinsonFondsNL