The fight, 50 years of rumble met stichting ParkinsonFonds beëindigd

Sinds april van dit jaar is Attenooie Sjoege van Zaken met veel enthousiasme bezig geweest om het feit te herdenken dat het 30 oktober dit jaar, 50 jaar geleden is dat de beroemdste bokswedstrijd tussen Muhammad Ali en George Foreman werd gebokst. 

Zij hebben de stichting ParkinsonFonds benaderd om alle inkomsten van deze benefiet ten goede te laten komen aan de stichting ParkinsonFonds. Namens ons hebben ze veel mensen benaderd die allemaal direct enthousiast waren en belangeloos hun medewerking hebben toegezegd. Echter blijven altijd kosten verbonden aan het organiseren van een event die, zoals van te voren aangegeven, niet worden gefinancierd door het ParkinsonFonds. Dit omdat het beleid van SPF is dat er geen risico’s mogen worden genomen met de donaties die zijn bestemd voor onderzoek en voorlichting. Wel is een beperkt bedrag uitgetrokken om het event op te zetten en om zo ook sponsors te werven. 

Helaas is het niet gelukt om voor de gestelde deadline voldoende sponsors te werven voor dit event zodat stichting ParkinsonFonds genoodzaakt is om het gehele event vanuit onze stichting niet door te laten gaan.

Gerelateerd nieuws

ActiesPatiënten

Samen een vuist gemaakt tegen parkinson!

Op 20 oktober maakten we samen met PBX Nederland een vuist tegen parkinson. Er werd...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief augustus 2024

Terug naar overzicht De zomer is in volle gang. Juli bracht ons weer een maand...

ActiesTips

Doe mee aan poëzie voor parkinson

De gedichten wedstrijd poëzie voor parkinson opent opnieuw haar deuren. Doe mee en geef je...